Modular washbasin with grab rail and shelves for bathroom utensils in dark grey matt stainless steel

Uitstekend ontwerp

Wastafels

Wastafels van mineraal gietwerk

Grote modelselectie

Puristisch design, een onderhoudsvriendelijk hoogglansoppervlak en het functionele design staan voor de veelzijdigheid van HEWI-wasbakken van mineraal gegoten. De grote keuze aan modellen biedt passende oplossingen voor elke badkamergrootte: compacte versies voor de kleine gastenbadkamer, grote dubbele wastafels zijn geschikt voor de gezinsbadkamer of barrièrevrije wastafels voor de comfortbadkamer. HEWI heeft ook wastafels ontwikkeld voor kinderen die, dankzij hun fijne uitstraling, gericht zijn op de veiligheid van kleine gebruikers.

De op maat gemaakte wastafels met variabele lengte bieden echte ontwerpvrijheid - hier kan de lengte van de wastafels individueel worden gedefinieerd.
HEWI-wasbakken en HEWI-systeemfittingen zijn ook als set verkrijgbaar en vullen elkaar perfect aan. De productsets, bestaande uit wastafel en kraan, geven antwoord op de vraag welke combinatie het beste samengaat, zowel technisch als visueel.

Education

Wastafels voor kinderen

HEWI heeft speciaal voor kleine gebruikers wastafels en spiegels ontwikkeld die voldoen aan de eisen voor productoplossingen in kinderdagverblijven en basisscholen. Het wastafelassortiment omvat enkele en dubbele wastafels, evenals rijenwastafels met hoogteverstelling. De wastafels zijn verkrijgbaar in klassiek wit of in een tweekleurige uitvoering met vrolijk appelgroen of stralend aquablauw.

Child-friendly washbasin with blue accents, washbasin with built-in height and depth adjustment next to colourful toothbrush tumbler strips

De ingebouwde hoogte- en dieptegradatie van de rijenwastafels past zich optimaal aan de anatomie van de kinderen aan. Afgeronde randen zorgen voor een goede toegankelijkheid van het beslag. Een geïntegreerde stootplaat nodigt kinderen uit om spelenderwijs het element water te ontdekken.

HEWI biedt kleine wastafeloplossingen met geïntegreerde verzonken handgrepen voor inclusieve inrichtingsconcepten. Zij bieden veiligheid en steun en kunnen, door hun diepte, ook zittend door kinderen worden gebruikt.

Modulair wastafelconcept

Adaptieve extra functies

De demografische verandering vereist een heroverweging van de architectuur en het ontwerp. Nieuwe woonconcepten worden steeds belangrijker. Meer dan tweederde van de zorgbehoevende mensen wil thuis oud worden. De badkamer is in dit verband van bijzonder belang. Met het nieuwe wastafelconcept zet HEWI het succesverhaal van haar innovatieve wastafelfamilie voort.

Het innovatieve concept maakt de integratie van een adaptieve grijpstang en een modulair opbergsysteem direct bij de wastafel mogelijk. Het is beschikbaar met vier aantrekkelijke afwerkingen in gepoedercoat roestvrij staal.Het materiaal zorgt voor een edele uitstraling van de wastafel, heeft een extreem resistent oppervlak en biedt een hoog grijpcomfort aan de handgreep.

De wastafels nemen door de geringe materiaaldikte een plaats in op de achterbank en kunnen via andere producten worden aangevuld met belangrijke extra functies. De wastafels kunnen door het modulaire systeem worden uitgebreid - afhankelijk van de individuele behoeften van de gebruiker. Alle sanitair zoals zeepdispensers, mokken en co. vinden hun plaats binnen handbereik. Ontdek hier de ontwerpmogelijkheden van de modulaire wastafel.

Geïntegreerde verzonken handgrepen

Barrièrevrije wastafels

HEWI biedt een breed scala aan barrièrevrije wastafels die geschikt zijn voor zowel de zorgsector als de woning. Ze hebben geïntegreerde verzonken handgrepen en een bijzonder hygiënisch ontwerp. 

Washbasin with overflow, integrated side handles and single lever tap in chrome

Wastafel met overloop

De wastafels met vervangbare overloop combineren esthetiek, comfort en hygiëne in de badkamer.Het rozet in chroomlook geeft een bijzonder verfijnd uiterlijk en zet het ontwerp van de wastafels consequent voort. De gebruiker kan vrij kiezen tussen een eenvoudig rozet op het overloopsysteem of een meegeleverde afdekking, die een direct zicht op het overloopgat verhindert.

Washbasin with single lever tap in chrome

Wastafel met verborgen greeprand

De wastafel in de badkamer waar de hulpmiddelen helemaal niet zichtbaar zijn. Door de greeprand die onder de wastafel loopt, kan de wastafel van alle kanten gemakkelijk worden vastgepakt.Ze geven een esthetisch accent aan de sanitaire ruimte in het ziekenhuis, het bejaardentehuis of het verpleeghuis.In de privésfeer opent de puristische vormgeving van de wastafel nieuwe vormgevingsmogelijkheden.

Washbasin with integrated side handles and single lever tap in chrome

Wastafel met ergonomische handgrepen

Met een naar de wand toe verhoogde rand hebben de barrièrevrije wastafels een bijzonder hygiënisch design. Ze hebben ergonomisch gevormde handgrepen.Door hun platte ontwerp kunnen ze zowel staand als zittend worden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar met een ronde of rechthoekige wastafel.

Washbasin with round basin and single lever tap in chrome

Wastafel met plank

De onderhoudsvriendelijke wastafels van mineraal gietwerk bieden met hun royale planken veel ruimte voor badkamerbenodigdheden.Door het bewust weglaten van verzonken grepen ontstaat een bijzonder grote opslagruimte.

Mineraalgieten

Makkelijk te onderhouden materiaal

HEWI-wasbakken zijn vervaardigd uit mineraal gietwerk. Het materiaal biedt vele voordelen: het is gemakkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch.Hoge watertemperaturen, zoals die zich voordoen tijdens de thermische desinfectie van een armatuur (volgens de specificaties van de DVGW-richtlijn W 551), kunnen het oppervlak van de wastafel niet beschadigen

Mineral cast washbasin

Materiaal

De wastafels van hoogwaardig mineraal gietwerk overtuigen door hun duidelijke vormgeving, veerkracht en hygiëne. De gelcoat geeft de wastafels hun hoogglanzende, niet-poreuze oppervlak - waardoor ze bijzonder gemakkelijk te reinigen zijn

Mineral cast washbasin

Onderhoud

Een schone, vochtige en zachte allesreiniger of sponsdoek en lauwwarm water zijn voldoende voor het reinigen van de minerale gietwasbakken. Bovendien biedt het materiaal het voordeel dat kleine beschadigingen gemakkelijk kunnen worden verwijderd

Noble in elke badkamer

Wastafels voor de designbadkamer

Een gereduceerde designtaal, hoogglansoppervlakken en de functionele designstandaard voor de designwasbakken van HEWI. De grote keuze aan modellen biedt passende oplossingen voor elke badkamergrootte

Barrièrevrije wastafels

HEWI-wastafels bieden een geïntegreerde barrièrevrije toegankelijkheid. De ondiepe wasbak is van onderaf toegankelijk en praktische grijprails zorgen voor een betrouwbare ondersteuning.

Wastafel M40

De wastafelserie bestaat uit vier varianten. Ze kunnen als solitair op de wand worden gemonteerd of worden gecombineerd met een bijpassende onderkast.

Systeem 100 wastafel

De rechthoekige wastafel voor wandmontage overtuigt door zijn markante, puristische vorm.

Washbasin and tap with red contrasting colours for dementia patients

Dementiewastafel

De contrastrijke, gekleurde markering op de wastafel maakt het voor mensen met dementie of een verminderd gezichtsvermogen gemakkelijker om hun weg te vinden.

Dubbele wastafels

HEWI biedt met de dubbele wastafel nog een andere wastafelvariant aan. Deze heeft twee ronde wastafels en zijsteunen die ook als handdoekhouders kunnen worden gebruikt.

Wastafels met variabele lengte

De wastafels met variabele lengte bieden individuele vormgevingsmogelijkheden - hier kunt u zelf de lengte van de wastafel bepalen.

productdetails

Wastafels

De grote keuze aan modellen biedt voor elke eis een passende oplossing: compacte versies voor kleine badkamers, grote dubbele wastafels voor de gezinsbadkamer of barrièrevrije wastafels voor de comfortbadkamer en de professionele verzorging

Meer informatie

De HEWI catalogus

  • Alle productseries en systemen in één assortiment
  • Van wastafels en accessoires tot fittingen, scharnierbare steunlijsten en zittingen
Download PDF

Alle informatie over de producten

  • Producten, foto's, maten en details
  • Diverse designmogelijkheden en kleurcombinaties
zum Onlinekatalog

Design

  • Phoenix Design, Stuttgart/Tokyo/Suzhou
  • NOA Produktdesign, Aken
  • HEWI, Bad Arolsen

Prijzen

  • German Innovation Award Winner 2020
German Innovation Award Winner 2020

JE BELANGRIJKT ALS BELANGRIJKT IN

Barrier-free bathroom with washbasin, shower area and WC

systeem 900

SYSTEEMARMATUREN