HEWI Mag / Referenties

Gemoderniseerde bungalow, Hamburg

Een historische bungalow in Hamburg werd volledig gestript en gerenoveerd. De bedoeling van het project was het huis om te vormen tot een eigentijdse en onconventionele woning. De binnenhuisarchitectuur met historische en nieuwe designklassiekers geeft het gebouw een moderne tijdgeest.  

Compacte architectuur met homogeen gevelontwerp

Na de renovatie presenteert het huis zich in een moderne en minimalistische stijl. De klanten vertrouwen op duidelijke structuren en kleurrijke accenten voor de binnenhuisinrichting.Donkere raamkozijnen vormen een contrast met de lichte wanden van de kamers.

Voor de binnendeuren kozen de opdrachtgevers voor effen witte elementen met bijpassende kozijnen van Brüchert + Kärner. De deurgreep System 111 in verschillende kleuren werd overal gebruikt als accent op de deuren. Tegelijkertijd passen de deurkrukken perfect in het architectonische ontwerp en vormen zij een eenheid met de andere inrichtingen. Voor een holistische vormgeving werd bij de deurkrukken ook gebruik gemaakt van raambeslag van System 111 van HEWI.

De firma Brüchert + Kärner produceert hoogwaardige deuren met de hand en let daarbij op kwaliteit wat betreft materiaal, design, afwerking en functionaliteit. In combinatie met het designicoon System 111 vormen de deuren een esthetische symbiose.

De in de Hamburgse bungalow geïnstalleerde deuren van het bedrijf zijn van de serie "cool and noble", die de hedendaagse architectuur ondersteunen. In de zin van deze serie staat hedendaags voor design met rechte lijnen en duidelijke vormen.

HEWI-deurkruk Systeem 111

Deurkrukken zijn niet alleen functioneel, maar vormen een essentieel onderdeel van de totale architectuur. Ze worden in de designcontext van de ruimte geplaatst. De HEWI-deurkruk System 111 is een designicoon dat de geschiedenis van de architectuur al meer dan 50 jaar mee vormgeeft. Dankzij zijn designtaal is de deurkruk eigentijds en biedt hij een brede waaier aan designmogelijkheden.

Onze innovatieve polyamide deurklinken zijn hygiënisch, gemakkelijk te reinigen, slijtvast, antistatisch en chemisch resistent. Polyamide in combinatie met bewust gebruikte kleuren en de tot het wezenlijke gereduceerde duidelijke vormentaal resulteert in het tijdloze design van de System 111 deurkruk. Systeem 111 is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waardoor ruimte biedt voor designopties.

Met de varianten bicolourmini en mat biedt System 111 een breed gamma van deurkrukken. 

Details

Type object

Home

Foto's

Locatie

HaMburg

architect

-

Voltooiing

2020

bouwer

-

Producten gebruikt

Blijf op de hoogte

 

Blijf op de hoogte van het gebruik van barrièrevrije sanitaire systemen in gebouwen en schrijf u in op onze nieuwsbrief

 

Andere onderwerpen